Site in RECONSTRUCTIE

 • De ce sa te programezi la o Consultatie Nutritionala si Stil de Viata online?

     Programandu-te pentru o Consultatie Nutritionala si Stil de Viata online, vei afla in primul rand starea generala a corpului tau din punct de vedere energetic (preponderent sistemul digestiv si alimentele potrivite sau nepotrivite pentru corpul tau din punct de vedere energetic) si ce anume ai de facut, pentru a reface dezechilibrele din corp. Daca provocarea ta este legata de greutate in exces sau de lipsa de energie, probleme digestive, menstruatie dureroasa, dezechilibre hormonale, dureri de oase si articulatii, hiper/hipo tensiune arteriala, dificultate in a ramane insarcinata, boli de piele, balonare, constipatie sau imunitate scazuta, programandu-te la o sedinta online, poti gasi solutiile potrivite provocarii tale. In cadrul consultatiei focusul este pe a te face sa intelegi ce obiceiuri alimentare si de viata au produs dezechilibre in corp, si ce anume sa faci astfel incat sa readuci echilibrul si starea de bine in viata ta. Atentie! Nu oferim consiliere pentru cei care doresc sa ia in greutate.

 • Cat timp dureaza  Consultantia Nutritionala?

  Prima consultatie dureaza aproximativ 60 de minute, iar sedinta de reevaluare 40-60 minute. Sedinta de reevaluare se face la sfarsitul fiecarui ciclu de 21 zile. Astfel, comparam rezultatele si vedem progresele facute, apoi vei primi recomandarile pentru urmatorul ciclu de 21 zile. Sedintele de reevaluare se fac pana iti atingi scopul dorit. Numarul lor nu sunt impuse de catre terapeut!

 • Ce vei obtine in urma Consultatiei?

   In urma Consultatie Nutritionale si a Stilului de Viata, vei intelege mai bine modul in care functioneaza corpul tau, de ce ai ajuns la situatia din prezent si ce anume sa faci ca sa redobandesti starea de bine. In maxim 3 zile lucratoare, vei primi pe email, planul personalizat pentru 21 zile. In documentul primit, vei gasi in prima parte, lista cu suplimentele alimentare potrivite (capsule, ceaiuri, tincturi etc daca sunt necesare) pentru a stimula organismul in procesul de reechilibrare, informatii despre modul in care se consuma apa si produsele animaliere, apoi planul pentru 21 de zile care include retetele pentru mic dejun, pranz si cina plus cele doua gustari pentru fiecare zi in parte si sfaturi care sa te sustina in procesul de redobandire a echilibrului si starii de bine.

 • O sa imi vindeti suplimente alimentare?

    NU VAND suplimente alimentare (pastile, capsule, ceaiuri, tincturi, shake-uri etc.) doar recomand suplimentele potrivite tie, pe care le poti procura de unde iti este mai convenabil - magazine naturiste, farmacii, internet etc. Suplimentele nu sunt obligatorii, ele doar grabesc procesul de detoxifiere/reechilibrare a corpului.

 • Trebuie sa imi fac analize de sange sau altele inainte de sedinta online?

     Analizele de sange sau alte analize medicale nu sunt obligatorii. Daca totusi ai analize recente, acestea sunt benefice, orice informatie care poate fi de ajutor, este bine venita. Evaluarea starii organismului se va face in cadrul sedintei cu aparatul de biocomunicare (biorezonanta) ZYTO Elite 5.0

 • Cum functioneaza aparatul de biorezonanta ZYTO Elite 5.0??

   ZYTO Elite 5.0 este un aparat de biocomunicare / biorezonanta de ultima generatie, ce iti poate oferi o imagine mai clara asupra dezechilibrelor energetice din organism si felul in care stilul tau de viata iti influenteaza starea de bine.


   ZYTO Elite 5.0 ofera terapeutului rapid, sprijinul decizional de care are nevoie pentru a-ti oferi recomandarile necesare, astfel ca tu sa iti poti atinge potentialul maxim si scopul dorit/propus.

   O scanare cu aparatul de biocomunicare ZYTO Elite 5.0 este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare - bioscaner. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri electrice subtile catre organism, apoi acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. In acest fel in urma scanarii primim informatii legate de vitaminele si mineralele necesare corpului, alergii si intolerante alimentare, starea energetica a organelor precum: stomac, intestin subtire, intestin gros, rinichi,sistem limfatic,creier, plamani, pancreas, ficat etc.

   Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care raspunzi  intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor ZYTO Elite 5.0 corpul tau raspunde direct “intrebarilor”.     

   Tehnologia de biocomunicare ZYTO Elite 5.0 foloseste elemente virtuale (semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”. Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de ZYTO Elite 5.0 si prezentat ulterior in program sub forma unui raport.

  Durata medie a unei scanari este de 30 minute, dar difera in functie de fiecare organism si ce tip de scanare se foloseste: Scanare de Baza, Scanare Avansata, Scanare a Sistemul Digestiv, Alergii si Intolerante Alimentare  etc.


  “Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism ( endocrin, imunitar, digestiv, coloana vertebrala, alergii si intolerante, detoxifiere etc) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu si planului emotional asupra corpului.

 

   Nu există contraindicații cunoscute pentru scanarea cu aparatul de biocomunicare ZYTO Elite 5.0. Nivelul de energie folosită într-o scanare, este atât de scăzută încât este sigur pentru sugari, copiii și adulții de toate vârste, inclusiv femeile însărcinate.

 

   Atentie! Aparatul ZYTO Elite 5.0 nu este un aparat medical si nu este menit sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece, ci sa ofere o imagine mai clara asupra dezechilibrelor energetice din organism si felul in care stilul tau de viata iti influenteaza starea de bine. Mai multe detalii despre aparat gasesti aici: https://www.zyto.com/products/elite 

 • Este necesara o pregatire inainte de sedinta online?

    Cu o zi inaintea consultatiei, este important sa nu consumi bauturi alcoolice sau alte substante care pot sa altereze starea de echilibru a corpului, iar cu o ora inaintea sedintei este recomandat sa nu se consume alimente, doar apa. Este important sa iti cunosti greutatea (este de preferat sa folosesti acelasi cantar si sa fi cat mai sumar imbracat/a cand te cantaresti si sa te cantaresti dimineata), inaltimea si grupa de sange (optional).

 • Cum se va desfasura sedinta online?

 • Care este costul unei Consultatii Nutritionale?

1. CONSULTATIE  NUTRITIONALA: 230 lei, durata: 60 min.  

2. Sedinta de REEVALUARE: 200 lei, durata: 30 - 50 min.   

                                                                                                                                               

1. CONSULTATIE  NUTRITIONALA pentru 2 persoane: 430 lei, durata: 90-100 min.                                                                                                                                                                                                            

2. Sedinta de REEVALUARE pentru 2 persoane: 350 lei, durata: 60-80 min.        

 

                                                                                       

 • Cum pot sa ma programez?

    Telefonic la: tel 0748313205 intre orele 11-18, de luni pana vineri.

 

SAU

   

CONTACTEAZA-MA PENTRU O SEDINTA DE NUTRITIE SI STIL DE VIATA ONLINE:

Terapeut ALEXANDRU MARGINEAN


Telefon:  0748 313 205

                 
Email:     nutritie@alexandrumarginean.net


Skype:    nutritie@alexandrumarginean.net

Urmareste-ma pe:

 • w-facebook
 • w-blogger
 • w-rss

© 2023 by Taylor.R. Proudly created with Wix.com