• De ce sa vii la o Consultatie Nutritionala?

     Venind la o Consultatie Nutritionala, vei afla in primul rand starea generala de sanatate a corpului tau si ce anume ai de facut, pentru a reface dezechilibrele din corp. Daca provocarea ta este legata de greutate in exces sau de lipsa de energie, probleme digestive, menstruatie dureroasa, dezechilibre hormonale, dureri de oase si articulatii, hiper/hipo tensiune arteriala, dificultate in a ramane insarcinata, boli de piele, balonare, constipatie sau imunitate scazuta, la noi poti gasi solutiile potrivite. In cadrul consultatiei ne vom concentra in a te face sa intelegi care sunt cauzele care au produs dezechilibre in corp, ce obiceiuri alimentare au participat la acest proces si ce anume sa faci, astfel incat sa readuci sanatatea si starea de bine in viata ta. De asemenea, vom aborda si aspectele emotionale, care duc la blocajul organelor si ce fel de miscare este potrivita pentru tine, astfel incat sa te sustina in procesul de reechilibrare.  Atentie! Nu creem programe nutritionale pentru cei care doresc sa ia in greutate.

 • Cat timp dureaza  Consultantia Nutritionala?

  Prima consultatie dureaza 60 de minute, iar sedinta de reevaluare 30 minute. Sedinta de reevaluare se face la sfarsitul fiecarui ciclu de 21 zile. Astfel, se compara rezultatele si se vad progresele facute, apoi in urma rezultatelor de la reevaluare, veti primi programul pentru urmatorul ciclu. 

    Vei reveni la sedintele de reevaluare de cate ori este necesar, pentru a-ti atinge scopul propus.

 • Ce voi obtine in urma Consultatiei Nutritionale?

   In urma Consultatie Nutritionale, vei intelege mai bine modul in care functioneaza corpul tau, de ce s-a ajuns la situatia din prezent si ce anume sa faci, ca sa redobandesti starea de bine. In 3 zile lucratoare, vei primi pe email, planul alimentar personalizat pentru 21 zile, in functie de ce se hotaraste in cadrul consultatiei. In documentul primit, vei gasi in prima parte, lista cu suplimentele nutritionale (capsule, ceaiuri, tincturi etc.) potrivite pentru a stimula organismul in procesul de refacere intr-un timp cat mai scurt, modul in care se consuma apa si proteinele animaliere, apoi retetele pentru mic dejun, pranz si cina si sfaturi care sa te sustina in procesul de redobandire a sanatatii si starii de bine.

 • O sa imi vindeti suplimente alimentare?

    In cadrul cabinetului NU SE VAND suplimente alimentare (pastile, capsule, ceaiuri, tincturi etc.) doar se vor recomanda suplimente necesare procesului de redobandire a starii de sanatate, pe care le poti procura de unde iti este mai convenabil. Recomandam in special produse autohtone, deoarece au energia de rezonanta a tarii noastre, sunt de calitate si au un pret accesibil!

 • Pot sa vin insotit/a de inca o persoana la consultatie?

     Da, poti sa vii insotit/a de inca o persoana, in special daca ai sub 18 ani (in acest caz este obligatoriu ca unul dintre parinti sau un adult sa fie prezent).

 • Trebuie sa imi fac analize de sange inainte de a veni la Consultatia Nutritionala??

     Analizele de sange sau alte analize medicale nu sunt obligatorii. Daca totusi ai analize recente, poti sa le aduci, orice informatie care poate fi de ajutor, este bine venita. Evaluarea starii de sanatate a corpului, se va face in cadrul cabinetului, cu aparatele de biorezonanta QUANTUM si ZYTO Elite 5.0.

 • Cum functioneaza aparatul de biorezonanta QUANTUM??

      Semnalele electromagnetice emise de corpul uman, reprezinta o stare specifica a corpului. Aceste semnale sunt diferite, in functie de circumstantele in care se afla corpul uman: sanatate, stare preclinica de boala sau boala manifesta. Quantum Analizator de Rezonanta Magnetica detecteaza aceste unde electromagnetice specifice si in acest fel, determina statusul vital in care se gaseste corpul. Pornind de la acest principiu, acest dispozitiv colecteaza semnalele electromagnetice ale copului, si analizeaza starea de sanatate, in comparatie cu datele oferite de softul instalat pe computer.

   Quantum Analizator de Rezonanta Magnetica, face o apreciere prelimiara, a tendintei sau a potentialului cat si a altor parametrii ai statusului sub-clinic la nivel de organe. Detectarea timpurie a dezechilibrelor, este un mare avantaj, deoarece poate fi prevenita imbolnavirea organelor. In acest fel, corpul ramane sanatos si echilibrat. Quantum Analizator de Rezonanta Magnetica are avantajul de a fi un test complet, non-invaziv, practic, simplu si rapid. Evaluarea este contraindicata persoanelor care au pacemaker (stimulator cardiac), in rest pot beneficia de avantajele ei, toate categoriile de varsta, inclusiv copiii (peste 10 ani), gravidele si batranii.

ATENTIE! rezultatele evaluarii cu aparatul de biorezonanta, nu inlocuiesc analizele medicale si nu tin loc de diagnostic, doar ofera informatii generale despre starea actuala de sanatate si viitoare predispozitii. Datele evaluarii, ajuta terapeutul sa creeze planul nutritional cel mai potrivit tie.

Lista organelor, sistemelor si a elementelor testate de Quantum Analizator de Rezonanta Magnetica:

1.    FUNCTIA CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA     

2.    FUNCTIA GASTROINTESTINALA

3.    FUNCTIA HEPATICA

4.   FUNCTIA INTESTINULUI GROS

5.    FUNCTIA VEZICA BILIARA

6.    FUNCTIA PANCREATICA

7.    FUNCTIA RENALA

8.    FUNCTIA PULMONARA

9.    SISTEMUL NERVOS

10.    BOLI OSOASE

11. DENSITATEA OSOASA MINERALA

12. BOALA OSOASA REMATOIDA

13. INDEXUL CRESTERII OSOASE

14. GLICEMIA

15. OLIGOELEMENTELE ( Ca, Fe, Mg, Zn, Se, etc.)

16. VITAMINELE ( A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K)

17. AMINOACIZII

18. COENZIMELE (biotina, acidul pantoteic, acidul folic, Q 10, etc. )

19. SISTEMUL ENDOCRIN

20. SISTEMUL IMUNITAR

21. GLANDA TIROIDA

22. TOXINELE

23. METALELE GRELE

24. CALITATI FIZICE FUNDAMENTALE (gradul de hidratare, hipoxia,           PH-ul sangelui, puterea mentala)

25. ALERGIILE

26. OBEZITATEA

27. PIELEA

28. OCHII

29. COLAGENUL

30. MERIDIANE ENERGETICE

31. FRECVENTA CARDIACA

32. LIPIDELE DIN SANGE

33. PROSTATA (barbat) GINECOLOGIA (femeie)

34. FUNCTIA SEXUALA MASCULINA (barbat)

35. GLANDELE MAMARE (femeie)

36. LICHIDUL SEMINAL  (barbat)

37. CICLUL MESTRUAL (femeie)

38. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN (procent grasime/muschi)

 

 • Cum functioneaza aparatul de biorezonanta ZYTO Elite 5.0??

  ZYTO Elite 5.0 este un aparat de biorezonanta de ultima generatie, ce iti poate oferi o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism si felul in care stilul tau de viata iti influenteaza sanatatea.


  ZYTO Elite 5.0 ofera terapeutului rapid, sprijinul decizional de care are nevoie pentru a-ti oferi recomandarile necesare, astfel ca tu sa iti poti atinge potentialul maxim pe planul fizic si emotional, cat si pentru a gasi directia potrivita pentru a scapa de constipatie, metabolism lent, obezitate, stare de oboseala accentuata, etc.

  O scanare cu aparatul de biorezonanta ZYTO Elite 5.0 este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri electrice subtile catre organism, apoi acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”.       Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care raspunzi  intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor ZYTO Elite 5.0 corpul tau raspunde direct “intrebarilor”. Tehnologia de biocomunicare ZYTO Elite 5.0 foloseste elemente virtuale (semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”. Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de ZYTO Elite 5.0 si prezentat ulterior in program sub forma unui raport al “starii de bine“ (fizice si emotionale).

  Durata medie a unei scanari este de 20-30 minute, in functie de ce se scaneaza: Scanare de Baza, Scanare Avansata, Sistemul Digestiv, Alergii si Intolerante alimentare (din punct de vedere energetic), Scanare asupra Stilului de Viata etc.


“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism (detoxifiere, endocrin, imunitar, digestiv, coloana vertebrala, alergii si intolerante etc ) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu asupra corpului.

 

Nu există contraindicații cunoscute pentru scanarea cu aparatul de biorezonanta  ZYTO Elite 5.0. Nivelul de energie folosită într-o scanare, este atât de scăzută încât este sigur pentru sugari, copiii și adulții de toate vârste, inclusiv femeile însărcinate.

 

Atentie! Aparatul ZYTO Elite 5.0 nu este un aparat medical menit sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece, ci mai degraba sa ofere o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism si felul in care stilul tau de viata iti influenteaza sanatatea. Mai multe detalii gasiti pe site-ul  https://www.zyto.com/products/elite 

 • Este necesara o pregatire inainte de Consultatia Nutritionala?

    Cu o zi inaintea consultatiei, este important sa nu consumi bauturi alcoolice sau alte substante care pot sa altereze starea de echilibru a corpului, iar cu o ora inaintea prezentarii la consultatie este recomandat sa nu se consume alimente, insa lichidele pot fi consumate. Este de ajutor daca iti cunosti grupa de sange (nu este obligatoriu) si de asemenea este important sa ai o adresa de email valida, deoarece toate informatiile necesare schimbarii stilului alimentar, vor fi trimise prin email.

 • Care este costul unei Consultatii Nutritionale?

1. CONSULTATIE  NUTRITIONALA + Plan ALIMENTAR si recomandari SUPLIMENTE*200 lei, durata: 60 min.  

    

2. CONSULTATIE  NUTRITIONALA fara Plan ALIMENTAR, doar recomandari SUPLIMENTE* - 180 lei, durata: 60 min.                                                                                                                                                              

3. CONSULTATIE  NUTRITIONALA + Plan ALIMENTAR si recomandari SUPLIMENTE* Adult + Copil - 360 lei, durata: 90 min.                                                                           

 

1. Sedinta de REEVALUARE + Plan ALIMENTAR si recomandari SUPLIMENTE*150 lei, durata: 30 min.                                                                                 

2. Sedinta de REEVALUARE fara Plan ALIMENTAR, doar recomandari SUPLIMENTE*150 lei, durata: 30 min.          

                                                                                                                                                           

3. Sedinta de REEVALUARE + Plan ALIMENTAR si recomandari SUPLIMENTE* Adult + Copil - 280 lei, durata: 60 min.        

 

in cadrul cabinetului NU VINDEM suplimente, doar recomandam ce suplimente sunt potrivite si clientul le achizitioneaza de la magazinele naturiste.

                                                                                       

 • Cum pot sa ma programez?

    Pentru programari, sunala tel 0730 148 448 sau 0748 313 205 intre orele 11-18, de luni pana vineri. Va multumim!

CONTACTEAZA-NE PENTRU O PROGRAMARE

Terapeut ALEXANDRU MARGINEAN


Telefon:  0748 313 205

                 
Email:     nutritie@alexandrumarginean.net
Skype:    

Urmareste-ne:

 • w-facebook
 • w-blogger
 • w-rss

© 2023 by Taylor.R. Proudly created with Wix.com