• Cum funcționează aparatul de biorezonanță ZYTO Elite?

   ZYTO Elite 5.0 este un aparat de biocomunicare / biorezonanță de ultima generație, ce îți poate oferi o imagine mai clară asupra dezechilibrelor energetice din organism și felul în care stilul tău de viață îți influențează starea de bine.


   ZYTO Elite 5.0 oferă terapeutului rapid, sprijinul decizional de care are nevoie pentru a-ți oferi recomandările necesare, astfel că tu să îți poți atinge scopul dorit.

   O scanare cu aparatul ZYTO Elite 5.0 este un proces simplu și fără durere, ce se realizează prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare - bioscaner. În timpul procedurii, programul transmite impulsuri electrice subtile către organism, apoi acesta va reacționa în mod natural, creându-se astfel o „biocomunicare”. În acest fel în urma scanării primim informații legate de vitaminele și mineralele necesare corpului, alergii și intoleranțe alimentare, starea energetică a organelor precum: stomac, intestin subțire, intestin gros, rinichi, sistem limfatic, creier, plămâni, pancreas, ficat etc.

   Scanările sunt organizate în ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, în care răspunzi  întrebărilor în mod conștient în cadrul scanărilor ZYTO Elite 5.0 corpul tău răspunde direct “întrebărilor”.     

   Tehnologia ZYTO Elite 5.0 folosește elemente virtuale (semnături digitale ale unor elemente din viața reală) pe post de “întrebări”. Răspunsul la aceaste “întrebări” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat și măsurat prin intermediul dispozitivului de scanare. Fiecare răspuns al organismului este înregistrat de ZYTO Elite 5.0 și prezentat ulterior în program sub formă unui raport.

  Durata medie a unei scanări este de 30 minute, dar diferă în funcție de fiecare organism și ce tip de scanare se folosește.

 

   Nu există contraindicații cunoscute pentru scanarea cu aparatul ZYTO Elite 5.0. Nivelul de energie folosită într-o scanare este atât de scăzută încât este sigur pentru sugari, copiii și adulții de toate vârste, inclusiv femeile însărcinate.

 

   Această scanare nu cuprinde și Plan Alimentar. In urma scănarii vei afla starea sistemului digestiv și starea organele influențate de către acesta, plus lista cu  alimentele recomandate și cele nerecomandate din punct de vedere energetic.

   

   Atenție! Aparatul ZYTO Elite 5.0 nu este un aparat medical și nu este menit să diagnosticheze, să trateze sau să vindece, ci să ofere o imagine mai clară asupra dezechilibrelor energetice din organism și felul în care stilul tău de viață îți influențează starea de bine. Mai multe detalii despre aparat găsești aici: https://www.zyto.com/products/elite 

ZYTO - hand cradle
ZYTO - hand cradle

press to zoom
Hand Cradle
Hand Cradle

press to zoom
Raport ALIMENTE negative
Raport ALIMENTE negative

press to zoom
ZYTO - hand cradle
ZYTO - hand cradle

press to zoom
1/7
  • Este necesară o pregatire înainte de ședința online?

    Cu o zi înaintea consultației este important să nu consumi băuturi alcoolice sau alte substanțe care pot să altereze starea de echilibru a corpului, iar cu o ora înaintea ședinței este recomandat să nu se consume alimente, doar apă. Este important să îți cunoști greutatea (este de preferat să folosești același cântar și să fi cât mai sumar îmbrăcat/a când te cântărești și să te cântărești dimineață), înălțimea și grupa de sânge (opțional).

  • Trebuie sa îmi fac analize de sânge sau altele înainte de ședința online?

   Analizele de sânge sau alte analize medicale nu sunt obligatorii. Dacă totuși ai analize recente, acestea sunt benefice, deoarece orice informație care poate fi de ajutor este bine venită. Evaluarea stării organismului se va face în cadrul ședinței cu aparatul de biocomunicare (biorezonanta) ZYTO Elite 5.0

  • Cum se desfășoară scanarea online?

  • înainte să îți programezi o scanare online, asigurăte că ai un laptop sau computer funcțional și cu update-urile la zi, conexiune la internet și web-cam;

  • după ce ai făcut plata sesiunii, o să primești prin curier un scaner Zyto la adresa specificată;

  • urmărește video-ul de mai jos ca să înțelegi mai bine cum funcționează scanarea online Zyto;

  • Care este costul unei scanări?

Scanare ZYTO Elite, ONLINE: 350 lei, durata: 60 min.   

  • Cum pot să programez o scanare online?

Apăsând butonul alăturat