Thermomix

      Vreau o demonstratie Thermomix® smart cooking 

Aceasta bucatarie compacta, supranumita si “cea mai mica bucatarie din lume”,  “Ferrari-ul bucatariilor”, sau “a doua pereche de maini supracalificate” , este cel mai mic si mai compact procesor de alimente ce indeplineste 12 functii intr-unul singur. Poti cantari, pasa, toca, razui, blendui, amesteca, framanta, fierbe si mesteca simultan. Acest robot – masina de gatit cu timer este de asemenea si steamer, masina de tocat, mojar, malaxor, shaker, zdrobitor de gheata, tel, aparat de inghetata, masina de paine. 

  Iti oferim o demonstratie gratuita, la tine acasa, ghidata de un consultant Thermomix®, care iti va arata moduri de a gati sanatos si rapid, astfel eficientizandu-ti costurile de timp si bani. 

  Datorita usurintei de folosire, a ecranului tactil si a selectorului principal, poate fi utilizat chiar si de copii, fiind ajutorul recunoscut al multor bucatari internationali renumiti sau chefi din bucatarii ale  faimoaselor restaurante posesoare de stele Michellin.  Inca din 2014, Thermomix® a fost desemnat de sute de bucatari, ca fiind alegerea nr 1! 

  De la aperitiv, pana la desert, se va pregati un meniu complet, in aproximativ 1 ora si jumatate. Poti participa si tu, activ,  la o astfel de demonstratie, descoperind cat de rapid, usor si curat poate fi, cand ai un astfel de multifunctional la dispozitie. Totul se prepara in bolul de mixare, asadar nu e nevoie sa murdaresti multe vase si unde mai pui, ca se spala si singur, astfel lasandu-ti timp sa te bucuri mai mult de preparate, si mai putin de corvoada spalarii vaselor. 

  Fie ca gatim pentru o singura persoana sau pentru mai multi invitati, Thermomix® este ajutorul de baza pentru a pregati preparate de 5 stele, cu usurinta. 

Felicitari pentru alegerea facuta! Mesajul a fost trimis! Vei fi contactat/a in cel mai scurt timp pentru stabilirea detaliilor urmatoare!